d11i1177 crop-u280

Leffe Andersson

Leffe stod inför sin första publik och sjöng solo redan som sjuåring, intresset för musik har sedan dess alltid varit stark.

Han började spela gitarr i sitt första band som 15-åring och när han fyllt 21 tog han steget till att ägna sig åt musiken på heltid. Runt 25 tog dock kärleken och familjelivet över och gitarren hamnade på hyllan under många år.

När barnen blivit stora och det blev lite mer tid över så var det dags för musiken att ta mer plats i livet.

Leffe har inrett delar av sitt hus med en studio och liverum/replokal och det mesta av det du kan höra är inspelat hemma i Musikverstaden i Spånga.

Eva Unger

Eva sjöng för publik första gången när hon var 8 år. Efter högstadiet valde hon hästarna som sitt främsta intresse och musiken fick vänta…

Det dröjde så länge som 30 år innan kärleken till musiken verkligen vaknade till liv igen och det krävdes en rid/hästolycka som förändrade allt. Hon tog tag i en gammal dröm och köpte sin första gitarr.

Gitarrläraren utmanade henne att skriva 5 egna låtar under uppehållet över jul och nyår 2014-2015 lite mest på skoj, men hon tog det på fullaste allvar.

Sedan dess skriver Eva låtar själv, med andra låtskrivare och framförallt tillsammans med sitt livs kärlek.

LEVA - Musik som berör ❤️

Leffe & Eva har spelat och skapat musik tillsammans sedan deras vägar korsades våren 2015. Leffe med sin bakgrund som gitarrist i rockband i kombination med Evas varma, trygga och känslosamma röst är det som skapar vårt ”sound”. En blandning av verklighetens mörka sanningar och nakna sårbarhet med ljusa inslag av glädje och kärlek i text och melodi.

Dom skriver låtar, spelar in i studion (egen och andras musik), ordnar med kurser i låtskriveri, har musikträffar och är ute och spelar lite då och då så håll utkik här på hemsidan och på vår Facebooksida för info om kommande konserter och annat.

Tillsammans med en engagerad publik skapas en magisk stämning. Samspelet mellan artisterna och de som lyssnar är ovärderligt. Ni är allt!

Spotify%20Transparent_48
Apple%20Music%20Transparent_48
Instagram%20Transparent_48
Facebook%20Transparent_48
YouTube%20Transparent_48